Meld je aan

 

Meld je aan

Rijd de deelauto met jouw buurt!

Jullie ontvangen extra informatie over Buurtbestuurders. Daarna kunnen jullie beslissen of jullie coöperatie, stads- of dorpsbelang, wijkcomité of vereniging definitief mee wil doen. Stel dus alle vragen die je nog hebt en voel je vrij contact op te nemen als er nog iets onduidelijk is. Laat ons daarna weten of jullie meedoen!

Meld je aan

Vind minimaal 10 deelnemers

Maak jouw buurtgenoten ook enthousiast

Doen jullie mee met Buurtbestuurders? Dan krijgen jullie van ons een training, toolkit met stappenplan en promotiemateriaal dat jullie kan helpen om tien deelnemers in de buurt te vinden. Het vertrekpunt is het maken van een ‘hotlist’ met mensen uit jullie netwerk die enthousiast zouden kunnen zijn over het gebruik van een deelauto. De speciaal voor jullie buurt gemaakte promotiematerialen zorgen ervoor dat straks iedereen jullie deelauto kent!

Rijd de deelauto met jouw buurt!

Wij plaatsen de deelauto en zorgen ervoor dat je zo weg kunt rijden

Als er tien mensen gevonden zijn, wordt de auto geplaatst. Geen zorgen: wij regelen de administratie, de auto, de service en de app, zodat je razendsnel op weg kunt. Eén buurtgenoot neemt als beheerder de verantwoordelijkheid op zich om de auto af en toe te controleren op netheid, zodat iedereen prettig kan rijden. Iedereen in de buurt die zich heeft aangemeld, kan vanaf dat moment de auto reserveren en gebruiken! De auto open je met de WeGo-app.